Fındık Yetiştiriciliği

Fındık Yetiştiriciliği
30 Eylül 2023Yorum Yap
Fındık Yetiştiriciliği

Fındık Yetiştiriciliği üreticileri için kalite her şey demektir. Fındık Sulama ile bahçenizdeki fındık taneleri daha ağır olurken, daha az boş tane ile karşılaşacaksınız. Bu sayede, bahçelerinizi sulanmayan araziler ile kıyasladığınızda verimleriniz tatmin edici ölçüde arttığına şahit olacaksınız.

Fındık verimini katlama fırsatı

Türk çiftçileri için fındık, büyük bir gurur kaynağıdır. Dünya fındık üretiminde lider olan Türkiye, %80’lik bir paya sahiptir.

Fındık, bakım koşulları düşünüldüğünde çok da talepkar bitki değildir fakat, fındık tarımını daha karlı yapmak, birim alandan daha fazla kazanmak mümkündür. Akıllı sulama ile bahçenizde büyük fark yaratmak elinizde. Toprak altı damla sulama yöntemi bugün fındık yetiştiriciliğinde bilinen en iyi sulama yöntemidir. En iyi su ve gübre dağılımı sağlayan, yönetimi kolay bir sistemdir. Fındığınıza verim katın!

Akıllı sulama size nasıl yardım eder?

Fındık bahçesini doğru teknik ile suladığınızda aklınızda suyun, bitki kökleri etrafında nasıl dağıldığı ile ilgili soru işareti kalmaz.

Akıllı sulama sayesinde, bahçenizi çok daha iyi kontrol edilebilir ve yönetebilirsiniz. Doğru fertigasyon tekniği ile sulamalar yapmak, fındığın ihtiyaçlarını doğru zamanda doğru besin maddeleri ile karşılamak bahçenizde fark yaratacak.

Dijital kontrol sistemleri ile bitkilerinizi gözlemleyip gelişimlerini düzenleyebilirsiniz. bahçenizdeki değişimlerden her an haberiniz olur.

admin Websitesi